La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 

OBJECTIU


 L'objectiu de l'associació és oferir classes dels instruments de corda que integren una orquestra simfònica, aplicant el mètode Suzuki.

Va dirigit a xiquets i xiquetes des de 3 fins a 99 anys.

Cal ressaltar que la matrícula està oberta durant tot el curs, ja que aquest mètode no s'estructura al voltant de cursos acadèmics o d'edats, sinó al voltant de les fites que l'alumne o alumna va aconseguint i independentment del nivell de solfeig que en tinga.

Les classes individuals setmanals s'adapten, no sols als coneixements de cada membre de l'alumnat, sinó també al seu ritme d'aprenentatge.

 

CLASSES ACTIVES


  •  VIOLÍ (Sabrina Pacucci): una classe individual i col·lectiva a la setmana.
  • MENUDA ORQUESTRA (Gabriela Correa): és un projecte de l'Orquestra Simfònica de la Ribera amb el que col·laborem, per tant el nostre alumnat hi forma part, junt a altres xicotets grans músics. És una experiència molt motivadora.
  • ALTRES INSTRUMENTS: a partir de 3 alumnes es poden oferir classes d'altres instruments de corda o piano.

 Durant aquest curs les classes s'imparteixen a l'Edifici Polivalent que es troba al carrer La Safor, 1 d'Algemesí

 

ACTIVITATS


 La plantilla de mestres en la que comptem són de la opinió que cal donar la millor formació possible als xiquets, per això tenim en projecte fer una serie d'activitats que complementen la seua formació:

  • "MASTER CLASS": classes d'un dia, amb professors convidats, per treballar diferents aspectes relacionats amb l'aprenentatge musical.
  • CONVIVÈNCIA: les amistats i experiències de la infància ens acompanyen de per vida, per açò volem realitzar un cap de setmana de convivència en un entorn d'aprenentatge musical i creixement personal.